Cazare

Cazare

CAZARE PENSIUNE BRASOV

Pensiunea Floarea Soarelui

Atenția pentru detalii, cromatica utilizată și mai ales, curățenia impecabilă, toate acestea sunt elemente adesea apreciate de către clienți. În tandem cu numele locației noastre, ne-am dorit să personalizăm spațiile astfel încât acestea să fie primitoare, utile și relaxante. Alături de camerele generoase, dispunem de terasă și restaurant, acolo unde clienții se pot relaxa cu o cafea gustoasă sau cu un preparat cu specific. Nu putem omite din context nici priveliștea, care este una montană, în apropiere de zona comercială a Brașovului. Măsurile de siguranță maximizate la nivelul locației oferă oaspeților noștri încredere, securitate și sentimentul de „acasă”. Pensiune Brasov Floarea Soarelui este opțiunea perfectă pentru concediul tău!

CAZARE BRASOV

Camerele oferite de noi

Mai jos puteți vizualiza oferta noastră de cazare, totul alături de detalii și particularități. În funcție de numerozitatea familiei sau de confortul dorit, puteți să optați pentru una sau mai multe camere, în funcție de disponibilitate și buget.

Sunteți în căutarea unei camere de cazare? Apelați-ne la +40 268 310 724 pentru a realiza o programare sau completați formularul de contact și vă vom contacta noi!

Cazare pensiune Brasov

Motive pentru care să te cazezi la noi

Cauți o pensiune Brasov care să îmbine prețul accesibil cu un nivel ridicat de confort? Ei bine, cazare Brasov Floarea Soarelui este cu siguranță opțiunea potrivită datorită următoarelor facilități de care clienții se pot bucura:

  • Acces internet, gratuit
  • Room service
  • Camere de nefumători
  • Mic dejun variat și bogat în opțiuni
  • Cablu TV
  • Baie în cameră cu duș
  • Pat franţuzesc, matrimonial sau paturi twin
  • Încălzire pentru confort sporit în anotimpurile reci

Rezervari

Pentru că Brașovul este prin definiție un oraș turistic, vă invităm să vă rezervați din timp camera/camerele. Puteți să ne contactați la numărul de mai jos sau să completați formularul de contact și vă vom apela noi!

0268 310 724

Dorești o rezervare?