Cameră dublă în regim single

Cameră dublă în regim single: de la 320 lei

Detalii dotări:

✓  cameră single, 24 mp.
✓  posibilitate cazare o persoana/doua persoane
✓  pat franţuzesc, matrimonial sau paturi twin
✓  acces internet, gratuit.
✓  incalzire
✓  baie cu dus
✓  mic dejun bogat pentru sanatate

Dacă sunteți într-o călătorie de afaceri sau pur și simplu doriți să vă bucurați de frumusețile Brașovului, camera dublă în regim single vă poate oferi confortul de care aveți nevoie! Spațioasă, utilată și poziționată către o priveliște de vis, această cameră vă oferă toate premisele pentru o ședere plăcută.

Cameră de nefumători

Room service

Cablu TV

Cazare într-o cameră dublă în regim single în Brașov

Confort, priveliște și liniște – acestea sunt principalele particularități ale persoanelor care călătoresc singure, fie de plăcere, fie în interes de afaceri. Această tipologie de client dorește să maximizeze confortul, să se bucure într-un mod admirativ de frumusețile naturale de dincolo de geam. La Floarea Soarelui ne-am propus să oferim toate aceste caracteristici la un preț imbatabil! Pe lângă facilitățile elementare care sunt prevăzute într-o cameră dublă în regim single, pensiunea noastră dorește să vă ofere o ședere de neuitat! Cum? Ei bine, la Floarea Soarelui îmbinăm armonia cu serviciile calitative, curățenia ireproșabilă cu gastronomia ideală din zona de restaurant. Iar lista continuă…la Floarea Soarelui ne mândrim cu personalul și profesionalismul acestuia. Firea deschisă a angajaților și buna dispoziție care este răspândită în locație a determinat numeroși clienți să ne prefere atunci când ajung în Brașov.

Dacă zona turistică ți-a consumat energia, cu siguranță camera dublă în regim single este opțiunea preferată de relaxare. Fie că ești singur sau cu partenerul, te poți bucura de un pat matrimonial sau franțuzesc, în funcție de preferințe. Încălzirea perfectă a camerei se realizează în funcție de anotimp, baia prevăzută cu duș este poziționată la nivelul fiecărei încăperi iar programele TV numeroase te vor informa despre cele mai recente știri. În plus, beneficiezi de acces gratuit la rețeaua de internet și după plac, de un mic dejun copios. La Floarea Soarelui s-a pus un accent prioritar pe tot ceea ce înseamnă design. Așa cum sună și numele pensiunii, întreaga locație este o fuziune de culori calde, menite să ofere clienților o oază de liniște și siguranță. Și pentru că feedback-urile clienților sunt importante pentru a îmbunătăți permanent serviciile, îi chestionăm constant pe cei care revin cu drag la noi. Principalele motivații care ne-au fost expuse sunt generate de amabilitatea personalului și mai ales, de căldura pe care o emană locul. Nu degeaba ne numim „Floarea Soarelui”!

Dorești o rezervare?