Cameră dublă de lux

Cameră dublă în regim single: de la 400 lei

Detalii dotări:

✓  cameră single, 24 mp.
✓  posibilitate cazare o persoana/doua persoane
✓  pat franţuzesc, matrimonial sau paturi twin
✓  acces internet, gratuit.
✓  incalzire
✓  baie cu dus
✓  mic dejun bogat pentru sanatate

Facilități avansate, spațiu generos și mai ales, servicii la înalte standarde de calitate, asta își propune să ofere cazarea într-o cameră dublă de lux!

Cameră de nefumători

Room service

Cablu TV

Cazare la Cameră Dublă în Brașov

Intimitate, răsfăț și confort! Dorești să maximizezi toate aceste elemente în timpul concediului tău? Află că locația Floarea Soarelui îți poate pune la dispoziție o cameră dublă de lux cu o paletă largă de facilități! Înainte de a realiza o scurtă descriere despre beneficiile unei astfel de cazări, merită să menționăm câteva aspecte legate de design interior și cromatică. Floarea Soarelui este o locație frecventată de turiști, atât din România cât și din străinătate. De ce ne aleg pe noi? Ei bine, posibilitatea de a lua o masă copioasă la restaurant, de a organiza evenimente (petreceri aniversare, corporate sau de altă natură), de a se bucura de liniștea și priveliștea înconjurătoare, toate acestea modelează hotărârea cazării în această unitate HORECA. Mai mult, serviciile de înaltă calitate sunt executate de către un personal profesional, care prioritizează buna dispoziție a clientului și confortul acestuia.

Din perspectiva facilităților, o cameră dublă de lux are o posibilitate de cazare a 2 sau chiar 4 persoane, în funcție de dimensiunea familiei sau grupurilor care ne trec pragul. Caracteristica „de lux” este redată de suprafața utilă de 40 mp și mai ales, de accesul la jacuzzi. În plus, internetul nelimitat, cablul Tv, room service și încălzirea în funcție de anotimp, toate acestea vin să completeze peisajul perfect pentru un sejur sau o vacanță prelungită. Această tipologie de cameră este perfectă pentru cuplurile care se află în luna de miere sau pentru cele care doresc să aniverseze dragostea! Micul dejun bogat pe care îl puteți servi este executat cu precizie de către maeștrii bucătari ai restaurantului. Dacă doriți un concediu de vis în Brașov, vă invităm cu drag la pensiunea Floarea Soarelui pentru cazare și alte servicii asociate! Cu siguranță vă veți îndrăgosti de locație!

Dorești o rezervare?