Cameră dublă superioară

Cameră dublă în regim single: de la 370 lei

Detalii dotări:

✓  cameră single, 24 mp.
✓  posibilitate cazare o persoana/doua persoane
✓  pat franţuzesc, matrimonial sau paturi twin
✓  acces internet, gratuit.
✓  incalzire
✓  baie cu dus
✓  mic dejun bogat pentru sanatate

Dacă aveți o familie mai numeroasă și doriți să plecați în concediu, camera dublă superioară de la Floarea Soarelui este opțiunea fiabilă pentru cazare! Aceasta are o posibilitate de cazare cuprinsă între 2 și 4 persoane, totul pentru a oferi clienților intimitatea familială de care au nevoie!

Cameră de nefumători

Room service

Cablu TV

Cazare la Cameră Dublă în Brașov

Vă doriți un concediu de vis în Brașov? Într-adevăr, frumusețile acestui loc nu se termină niciodată! Dezvoltarea urbană se îmbină armonios cu istoria, cu diplomația culinară pe care o poți identifica în orice restaurant. Această bogăție pe care unii vizitatori o numesc „diversitate” merită cu adevărat trăită într-un concediu sau după caz, după ce ați rezolvat task-urile primite. Dacă doriți să călătoriți cu familia sau cu un alt cuplu, sunteți o gașcă de prieteni, cu siguranță camera dublă de la Floarea Soarelui va fi opțiunea ideală. În cadrul locației s-a realizat o implementare cromatică a „căldurii”. După cum prea bine știm, floarea soarelui este iubitoare de soare iar designerii care au lucrat la interior asta au vrut să reflecte: căldură și armonie. Veți putea identifica această „căldură” și în rândul angajaților noștri care sunt mereu dornici să vă ofere cele mai calitative servicii. Amabilitatea, responsabilitatea și disponibilitatea lor cu siguranță vă va impresiona! Și haideți să vedem împreună care sunt facilitățile pentru o cameră dublă la cazarea Floarea Soarelui!

Cele mai importante facilități pe care le deține o cameră dublă sunt următoarele: posibilitatea de a alege în dispunerea paturilor (opțiunile sunt franțuzesc, matrimonial, paturi twin sau canapea extensibilă- puteți identifica o cameră care să mixeze poziționarea), acces nelimitat la rețeaua de internet, încălzire în funcție de anotimp, room service, baie prevăzută cu cabină de duș, cablu TV, mic dejun. Suplimentar pe lângă aceste elemente, aveți posibilitatea de a servi orice masă din zi la restaurantul locației, în interior sau pe terasă. Floarea Soarelui este poziționată în proximitatea centrului comercial al Brașovului, aspect ce vă oferă mobilitate și dorința de a vă plimba. Priveliștea înconjurătoare nu este nici ea de omis! Locația beneficiază de liniște și mai ales, de spații diverse pentru organizarea de evenimente! Acest mixaj de detalii încântă clienții care ne trec pragul și îi determină să revină iar și iar!

Dorești o rezervare?