Cameră dublă cu pat matrimonial

Cameră dublă cu pat matrimonial: de la 350 lei

Detalii dotări:

✓  cameră single, 24 mp.
✓  posibilitate cazare o persoana/doua persoane
✓  pat franţuzesc, matrimonial sau paturi twin
✓  acces internet, gratuit.
✓  incalzire
✓  baie cu dus
✓  mic dejun bogat pentru sanatate

O cameră dublă cu pat matrimonial este versiunea perfectă pentru un weekend de poveste în care să te relaxezi la Floarea Soarelui! După scurte incursiuni în natură, cu siguranță un somn odihnitor este binevenit!

Cameră de nefumători

Room service

Cablu TV

Cazare la Cameră dublă cu pat matrimonial în Brașov

O cazare aproape de centrul comercial al Brașovului, dar și în proximitatea naturii? Ei bine, la Floarea Soarelui găsiți cu siguranță ospitalitatea de care aveți nevoie pentru un weekend de neuitat sau chiar pentru petrecerea integrală a concediului. Înainte de a evidenția care sunt nenumăratele avantaje de care dispune locația, de la priveliște și poziționare și până la personal calificat, vă prezentăm câteva detalii despre camera dublă cu pat matrimonial. Din perspectiva facilităților, această tipologie de cameră dispune de o suprafață utilă de 24 mp, element care vă oferă spațiul de desfășurare de care aveți nevoie. Accesul neîngrădit la internet, room service, baia proprie cu duș, accesul la TV, dar și posibilitatea de a servi un mic dejun complex și gustos, toate acestea sunt elemente care modelează hotărârea clienților cu privire la avantajele camerei.

Încă din tipologia numelui care este asociat locației, Floarea Soarelui, ne putem gândi în linii mari la specificul și cromatica interioară. Plasată într-o zonă predominantă de munte, chiar în inima Brașovului, pensiunea și-a dorit să impresioneze prin căldura pe care o emană din punct de vedere estetic. În timpul iernilor lungi și friguroase, oaspeții apreciază cu precădere emoțiile și sentimentele transmise prin prisma arhitecturii , mulți dintre ei asociind chiar cu nivelul de confort resimțit acasă. Atunci când locația a fost proiectată, managerii și-au propus să ofere viitorilor oaspeți posibilitatea unor prețuri accesibile și mai ales, confortul dorit. Indiferent că sunteți într-o călătorie de afaceri, la o conferință sau pur și simplu într-un simplu sejur, Floarea Soarelui este alegerea potrivită din perspectiva raportului costuri-beneficii. Mai mult decât atât, sălile de evenimente și restaurantul vă stau la dispoziție pentru servicii organizatorice sau gastronomice suplimentare!

Dorești o rezervare?