Despre noi

Despre noi

PENSIUNE & RESTAURANT
FLOAREA SOARELUI

De ce Floarea Soarelui? Dacă priviți cu atenție la designul interior abordat, luminile și cromatica utilizată, cu siguranță veți găsi potrivit numele „floarea soarelui” pentru locația noastră. Ne-am dorit întotdeauna să transmitem clienților și oaspeților noștri căldură, să generăm spații primitoare. Toate acestea au fost realizate în timp cu prioritizarea detaliilor, a texturilor și materialelor utilizate. Indiferent de evenimentul pe care doriți să îl organizați sau de perioada în care doriți să vă cazați la noi, ospitalitatea va fi principalul element ce ne va caracteriza raporturile.

17

Ani de experiență

17

Camere

2

Săli de evenimente

24

Locuri de parcare

Rezervari

0268 310 724

Restaurant & Evenimente

Pensiunea Floarea Soarelui

Finețe și ospitalitate, planning și identificarea tematicii potrivite, calitate a serviciilor și perseverență. Acestea sunt principalele particularități care ne caracterizează activitatea atunci când organizăm, alături de clienții noștri, evenimente de succes. Dorim să ne racordăm în permanență la preferințele acestora și în același timp, să le oferim cele mai aplicate sfaturi despre management de eveniment. Consultanța primită se pliază, în funcție de specific și dimensiune, pe tipologia de eveniment ce urmează a fi abordată.
Dacă doriți ca evenimentul să fie unui de neuitat pentru invitați, alegeți Floarea Soarelui ca locație și ambient!

PENSIUNEA FLOAREA SOARELUI

POVESTEA NOASTRĂ

Alegerea numelui pensiunii noastre nu a fost nici pe departe întâmplătoare și reprezintă cu mândrie o reafirmare a identității simbolice de care s-a bucurat și de bucură familia noastră.

Originea conceptului ”Floarea Soarelui” poartă o încărcătură sentimentală aparte, acoperită de timp și păstrată cu dăruire de generații la rând, încă din vremea în care străbunicii noștri erau renumiți în comuna Hărman pentru calitatea uleiului pe care îl produceau cu ajutorul unui teasc ce astăzi își găsește un loc de cinste în muzeul amintirlor noastre.

Floarea Soarelui reprezintă pentru noi rădăcina puternic ancorată în tradiție, din care iau naștere cele mai calde gânduri pentru fiecare dintre cei care doresc să ne cunoască!

Galerie foto

Amplasare, priveliște, dotări și ambianță, toate acestea le veți regăsi în imaginile de mai jos. Fotografiile surprind prin excelență atmosfera predominantă din pensiunea Floarea Soarelui, una în care sentimentul de acasă predomină!

Floarea Soarelui

Floarea Soarelui

Floarea Soarelui

Floarea Soarelui

Floarea Soarelui

Floarea Soarelui

Floarea Soarelui

Floarea Soarelui

Rezervări

Amintiri, emoții, răsfăț, dorim să evidențiem aceste proiecții în rândul clienților noștri prin intermediul unor servicii calitative, mereu axate pe nevoile beneficiarilor. Dacă imaginile și informațiile transmise v-au convins să organizați un eveniment în incinta noastră sau să vă petreceți concediul, vă așteptăm să ne contactați pentru o programare. Puteți realiza acest demers telefonic (la numărul afișat), prin completarea unui formular de contact sau chiar în platformele de cazare, acolo unde suntem prezenți!

0268 310 724

Dorești o rezervare?