Evenimente

Evenimente

Sală nuntă

Sală botez

Aniversări

Corporate / Conferințe

Floarea Soarelui

Sală nuntă Brașov

Un ring de dans generos unde să fie executat dansul mirilor sau unde invitații să se distreze? Cu ajutorul sala nunta Brasov din cadrul locației Floarea Soarelui cu siguranță spațiul va fi unul proporțional cu evenimentul creat. Indiferent că vorbim despre organizarea unei nunți, a unui botez sau a unei aniversări, numerozitatea invitaților va dicta modul de alegere al sălii.

În tandem cu designul generalist al pensiunii Floarea Soarelui, sala pentru nunți este construită și amenajată în aceleași note calde, blânde. În cadrul acestui loc mirii se vor putea simți într-o atmosferă de basm pentru momentul lor unic, la fel și invitații. Generozitatea sălilor se află într-o relație de complementaritate cu gusturile fine ale mâncărurilor și mai ales, cu execuția ireproșabilă a serviciilor de servire.

Cerere ofertă eveniment:

0268 310 724

Floarea Soarelui

Sală botez Brașov

Fiecare copil este unic iar venirea sa pe lume este motiv de sărbătoare. Dacă sunteți în căutarea unui local care să dețină sala botez Brasov, cu siguranță Floarea Soarelui vă va veni în ajutor. Configurarea meniurilor, a decorațiunilor și cele mai aplicate sugestii vor veni din partea managerilor de evenimente din cadrul complexului. Numeroasele activități organizate de către aceștia statuează expertiza și experiența, elemente atât de importante în colaborarea cu clienții.

Cerere ofertă eveniment:

0268 310 724

Pensiunea Floarea Soarelui

Aniversări și evenimente speciale

O zi de naștere, cununie, o aniversare, indiferent de vârsta sărbătoritului sau de motivul pentru care ați decis să realizați o petrecere, sălile primitoare de la Floarea Soarelui vă așteaptă cu mult drag! Aveți posibilitatea de a colabora cu o firmă de decorare și să vă lăsați amprenta asupra ambianței. Totul pentru ca petrecerea de vis să devină realitate!

Cerere ofertă eveniment:

0268 310 724

Pensiunea Floarea Soarelui

Evenimente corporate & conferințe

Inovația, tehnologia și specializarea se întâlnesc în sala dedicată evenimentelor corporate de la Floarea Soarelui!

Știm că orașul Brașov este și centru universitar, o locație îndrăgită de către organizatorii de conferințe pentru realizarea unor astfel de evenimente. Venim în întâmpinarea lor cu spații special destinate acestor tipuri de întâlniri, cu dotările necesare pentru o bună desfășurare. Antifonarea spațiilor nu permite migrarea sunetelor și în același timp, o distribuire uniformă a discursurilor ca și acustică. Sala permite atât prezența fizică a participanților cât și conectarea online a celor aflați în străinătate.

Rezervări

Dacă sunteți în căutarea unei săli pentru un eveniment corporate, sala nunta Brasov/ sala botez Brasov, cu siguranță locația Floarea Soarelui poate fi o bună oportunitate de organizare. Specialiștii de aici vă pot oferi consultanța necesară pentru un bun management de eveniment, la fel și indicații precise pentru potrivirea meniurilor. Nu rămâne decât să ne apelați la numărul de telefon afișat mai jos sau să completați formularul de contact. Vă vom apela în cel mai scurt timp!

0268 310 724

Dorești o rezervare?