Cameră Twin

Cameră Twin: de la 359 lei

Detalii dotări:

✓  cameră single, 24 mp.
✓  posibilitate cazare o persoana/doua persoane
✓  pat franţuzesc, matrimonial sau paturi twin
✓  acces internet, gratuit.
✓  incalzire
✓  baie cu dus
✓  mic dejun bogat pentru sanatate

Camera twin de la Floarea Soarelui este dotată cu paturi confortabile și este perfectă pentru cazarea copiilor atunci când mergeți în vacanță sau pentru prietenii care călătoresc împreună.

Cameră de nefumători

Room service

Cablu TV

Cazare la Cameră Twin în Brașov

Brașovul este una dintre locațiile cele mai des frecventate de către turiștii din țară și din străinătate. Frumusețea naturală a locurilor, îmbinarea armonioasă a acestora cu istoria și mai ales, serviciile gastronomice diversificate pe care le puteți încerca, toate acestea modelează percepții pozitive împărtășite. Pentru ca turiștii să petreacă mai mult timp pe aceste meleaguri, locația Floarea Soarelui le propune o cazare extrem de confortabilă la un preț competitiv! Numeroasele camere vă oferă diversitatea de a alege, iar serviciile suplimentare (cele gastronomice ale restaurantului respectiv, organizarea de evenimente) sunt exact pliate pe nevoile specifice ale unei vacanțe. Vă prezentăm în continuare câteva dintre facilitățile camerei twin de care puteți beneficia dumneavoastră sau membrii familiei.

Din perspectiva elementelor de confort, o cameră twin este prevăzută cu paturi separate și implicit, posibilitatea de a se caza una sau două persoane. Majoritatea clienților care ne calcă pragul admiră cu precădere confortul sporit al paturilor și implicit, restul serviciilor adiacente. Accesul nelimitat la rețeaua de internet, încălzirea în funcție de anotimp, baia în cameră prevăzută cu duș, televiziunea și după caz, posibilitatea de a servi un mic dejun copios, de toate acestea puteți beneficia chiar dumneavoastră! Fie călătoriți, vă aflați în interes de serviciu sau urmează să participați la o conferință, indiferent de situație, Floarea Soarelui este opțiunea perfectă. Așa cum sună și numele locației, aici veți putea găsi multă „căldură”, atât în ceea ce privește cromatica interioară, cât și în privința amabilității personalului. Profitați de prețurile competitive pentru a vă rezerva o cameră din timp!

Dorești o rezervare?